Categorii

Termeni-legali

 


- Einstal.ro este administrat de Expert Instal Group SRL inregistrata la registrul comertului cu  RO17770632 si J40/12165/2005


- livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 1 zi si maxim 30 de zile , din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , termen de livrare , stocuri , preturi ) . 

- Einstal.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit.

- preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

- toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie 

- produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat. Einstal.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de utilizare sau/si procesare administrativa din valoarea produsului.

- Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 29 de zile de la data depuneri actelor necesare la sediul nostru.
Cererile de returnare se depun la sediul nostru din Sos Mihai Bravu nr. 564, Bucuresti. Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat.Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original, certificatul de garantie in original cat si copie dupa buletinul persoanei pe care a fost facuta factura. 

- pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei . Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie . 


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00lei
Total 0,00lei

Coş Plăteşte

Comandaţi aici:

0766.261.389

0766.261.392

sos. Mihai Bravu nr. 520, sector 3, Bucuresti

Viziteaza magazinul einstal.ro pe ShopMania

Centrale Electrice

Boilere

Calorifere