TOATE CATEGORIILE

Centrala cu gazeificare Astra New G25

  • 6.200,00RON


Cazan  pe lemne cu gazeficare Astra new 25kw.Gazele produse de combustibili solizi în camera superioară, sunt arse în camera inferioară, la o temperatură ridicată până la 900°C . În momentul arderii combustibilului solid cu principiul de generare a gazului, combustibilul arde mai eficient, est...

Cazan  pe lemne cu gazeficare Astra new 25kw.Gazele produse de combustibili solizi în camera superioară, sunt arse în camera inferioară, la o temperatură ridicată până la 900°C . În momentul arderii combustibilului solid cu principiul de generare a gazului, combustibilul arde mai eficient, este produsă mai puţină cenuşă si mai puţine gaze inflamabile (nearse), cum ar fi CO, care sunt emise în atmosferă.

Un avantaj al acestui cazan cu gazeificare  Astra New G25 este capacitatea sa de a asigura producere de energie termică, cu un randament de aproximativ 40-100% .

Corpul cazanului care intra în contact cu produsele de combustie, este realizat din tabla de oţel pentru cazane P265GH de 6mm grosime, alte elemente ale cazanului fiind realizate din tabla de oţel de 4mm grosime.

Cazanele Astra cu unitate de control electronică, au un controler electronic, ceea ce face ca funcţionarea cazanului să fie mai eficientă, cazanul reacţionează rapid şi precis la schimbările termice. Acest lucru economiseşte combustibil, timpul de ardere este mai mare, poluarea mediului redusă, controlul de ardere mai uşor.

Cazane echipate cu unitatea de control electronic sunt identificate cu litera "E" iar cele carun care nu au litera 'E' sunt echipate cu unitate de comanda termostatic.

Toate cazanele sunt echipate cu o serpentină de răcire de urgenţă, care împiedică apa să ajungă la punctul de fierbere, şi care în caz de o pană de curent activează supapa de siguranţă  şi astfel protejează cazanul de la supraîncălzire.

Durata de ardere a unei porţii de combustibil variază între 5 şi 8 ore. Dacă cazanul funcţionează la 30% din puterea nominală, timpul de ardere poate fi de 8 pana la 12 ore.

Exploatarea cazanului este foarte uşoară: el trebuie să fie curăţat de cenuşă de 1-2 ori pe săptămână.

 

Denumire centrala lemne UM Astra NEW G25 Astra NEW G25E
Putere utila kw 25
Volum camera de combustie l 105
Continut de apa cazan l 62
Temperatura min. apa pe retur oC 65
Temperatura max. apa din cazan oC 95
Inaltime/latime/adancime cazan mm 1156/646/965
Diametru racord fum mm 152
Racorduri tur/retur mm 1 ½"
Presiune max. de lucru bar 2
Alimentare electrica V/Hz 230/50
                       Reglaj cazan cu  termoregulator               electronic
Gama de reglaj termostat oC 65-85
Consum de energie electrica max.  W 25
Temperatura evacuare gaze arse oC 188
Tiraj minim la cos Pa 21
Masa kg 310

Pretul la cazanul cu gazeificare ASTRA NEW G25E echipat cu panou de comanda electronic 7400 lei.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Etichete: Centrala cu gazeificare Astra New G25, cazan gazeificare astra new 25kw, Centrale lemne cu gazeificare