TOATE CATEGORIILE

Filtru magnetic anticalcar 1`` Titan

  • 200,00RON


  • Disponibilitate: În stoc

Filtru magnetic anticalcar 1`` Titan are o larga intrebuintare putand fi folosit in scopul prevenirii depunerilor de calcar in: centrale termice, boilere,schimbatoare de caldura,vaporizatoare,racitoare . Acest dispozitiv are  rolul de a distruge cristalele de calcar. Cu aju...

Filtru magnetic anticalcar 1`` Titan are o larga intrebuintare putand fi folosit in scopul prevenirii depunerilor de calcar in: centrale termice, boilere,schimbatoare de caldura,vaporizatoare,racitoare .

Acest dispozitiv are  rolul de a distruge cristalele de calcar.

Cu ajutorul campului magnetic,sarurile dure (ionii de calciu si magneziu) se transforma intr-o multitudine de particule fine,numita aragonita.

Aragonita care se prezinta ca o pulbere aflata in suspensie in apa, nu se mai poate compacta , avand loc practic, o disociere moleculara a sarurilor dure.

Filtru magnetic anticalcar este de structura metalica solida rezistenta, si nu provoaca pierderi de debit in circuitul normal al apei.

Deasemenea apa tratata magnetic actioneaza asupra incrustatiilor formate anterior pe care le macina ,le slabeste aderenta si le exfoliaza.

Filtru magnetic anicalcar are o larga intrebuintare putand fi folosit in scopul prevenirii depunerilor de calcar in: centrale termice, boilere,schimbatoare de caldura,vaporizatoare,racitoare .

Este foarte usor de instalat .

Debit maxim 1.5 mc3/h

Specificatii filtre
Diametru filet Filet 1``

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Etichete: Filtru magnetic anticalcar 1`` Titan, filtru anticalcar centrala termica 1``, Sisteme filtrare