TOATE CATEGORIILE

Informatii transport

Comanda pe site:

 

   Pentru a putea folosi site-ul www.einstal.ro trebuie:

•  sa va inregistrati, folosind o adresa de e-mail valida. Daca sunteti deja inregistrat,va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa actualizati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare in sectiunea contul meu.

 

   Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul   "Adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

   Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi.

   Aveti posibilitatea sa vizualizati istoricul comenzilor efectuate in sectiunea istoric comenzi.

 

Comanda telefonica:

 

   Pentru comanda telefonica sunati, intre orele 09:00-17:30, la unul din numerele de telefon regasite mai jos:

   Telefon: 0766.261.389; 0766.261.392 

  

Valoarea minima a comenzii este de 100 RON.

 

Efectuarea platii

   Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

   Numerar, la sediul magazinului nostru situate in Soseaua Mihai Bravu nr.540   complex Impact Center sector 3 Bucuresti

   Plata folosind cardul la ridicarea produselor din sediul magazinului nostru situate in Soseaua Mihai Bravu nr.540   complex Impact Center sector 3 Bucuresti.

   Virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul  S.C. EXPERT INSTAL GROUP S.R.L.

   Credit bancar. Clientii firmei noastre pot apela la bancile cu care acestia au legaturi in vederea obtinerii unui credit. Firma S.C. Expert Instal Group s.r.l nu este banca comerciala sau firma de leasing si in consecinta solicita plata integrala a marfurilor livrate neputand acorda rate sau alte facilitati de plata.

   Ramburs numerar. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata in afara Bucurestiului va fi necesar sa achitati valoarea   returului catre  sediul  nostru (13.5 RON + 1% din valoarea rambursului).

 

Modalitati livrare

   Comanda minima este de 100 RON, iar livrarea se face in functie de optiunea clientului, de la depozitul firmei situat in Soseaua Mihai Bravu nr.540 complex Impact Center sector 3 Bucuresti sau prin serviciul de curierat rapid Fan Courier.

 

•  Livrarea comenzii, pentru articolele aflate pe stoc se face intr-un interval de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii , in perioadele de varf. pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult.

•  Pentru produsele pe care firma nu le are pe stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic clientului.

Alte informatii privind livrarea comenzii se pot obtine la telefoanele: 0766.261.389; 0766.261.392

Veţi primi bunurile comandate în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmarii comenzii. În perioadele de vârf pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult.

Taxa de transport este suportata de client si nu este gratuita

Transportul se efectuează la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul României. Puteţi alege metoda de livrare care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii.