TOATE CATEGORIILE

Separator de grasimi suprateran NG 0,3 l/s

  • 580,00RON


  • Producător: Valrom
  • Disponibilitate: În stoc

De ce este necesar un separator de grasimi NG 0,3 l,s ? Pentru a se evita colmatarea conductelor. Grasimile si uleiurile organice sunt insolubile in apa si formeaza in timp , depozite pe suprafata peretilor conductelor. Este un separator de grasimi ce se monteaza suprateran.  Este a...

De ce este necesar un separator de grasimi NG 0,3 l,s ?

Pentru a se evita colmatarea conductelor.

Grasimile si uleiurile organice sunt insolubile in apa si formeaza in timp , depozite pe suprafata peretilor conductelor.

Este un separator de grasimi ce se monteaza suprateran. 

Este alcatuit dintr-un bazin separator din polietilena, capac cu filet din polipropilena si garnitura, racord de intrare si de evacuare din polipropilena cu garnitura, sac de colectare namol din tesatura de plastic de unica folosinta si robinet de golire de 1/2 toli cu dop metalic.

Apa uzata patrunde in separator prin racordul de intrare, trecand prin sacul de colectare namol, in care sunt retinute resturile alimentare mari. 

Dupa ce trece prin peretii sacului, apa intra intr-un regim de linistire. Aici se afla zona de separare a grasimilor, unde, datorita diferentei de densitate dintre apa si grasimi, acestea din urma se ridica la suprafata. 

Apoi, fluxul de apa trece in ultima camera. Aici se ridica la suprafata particulele mici de grasimi care nu s-au ridicat in zona de separare grasimi (datorita faptului ca au fost antrenate de fluxul de apa).

Tot in aceasta camera se afla imersat capatul racordului de iesire, pe unde apa conventional curata iese spre instalatia de canalizare. 

Se monteaza suprateran pentru orice tip de masina de spalat ,pentru un debit de 0,3 l/s ori in in locuinte individuale la chiuveta de bucatarie.

 

Debit                             0,3 litri/secunda
Volum total                                   48 litri
Dimensiune gabarit                          380x480x380 mm
Acces vizitare                                   310 mm
Volum colectare grasimi                                    7 litri
Volum colectare namol                                   12 litri
Volum sac namol                                   9,5 litri
Masa                                    6 kg
Producator                                   Valrom

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Etichete: Separator de grasimi suprateran NG 0, 3 l/s, 48820000030, Separatoare de grasimi