TOATE CATEGORIILE

Termostat de ambianta R3RF Logictherm

  • 170,00RON


  • Producător: Logictherm
  • Disponibilitate: În stoc

Termostat de camera digital neprogramabil pe unde radio Logictherm R3 RF pentru comanda unui aparat de incalzire sau de climatizare Termostatul de ambianta R3 RF este adecvat pentru comanda unei centrale termice  de încălzire sau climatizare, este compatibil cu majoritatea centralelor t...

Termostat de camera digital neprogramabil pe unde radio Logictherm R3 RF pentru comanda unui aparat de incalzire sau de climatizare

Termostatul de ambianta R3 RF este adecvat pentru comanda unei centrale termice  de încălzire sau climatizare, este compatibil cu majoritatea centralelor termice din România şi UE, indiferent de tensiunea de comandă (24 V sau 230 V).

Termostatul (emiţătorul) şi receptorul, sunt perechi.

Alimentare termostat :baterii 2*AAA

Contact de releu al receptorului :10A

Semnal sonor in timpul reglari (acest semnal sonor se poate dezactiva).

Termostatul emiţător şi receptorul sunt reglate din fabrică să lucreze pe aceeaşi frecvenţă şi au acelaşi cod de adresa.

Termostatul Logictherm R3RF este mobil, nu necesită legătură electrică prin cablu la centrala, el este un emiţător care trimite semnale de radiofrecvenţă receptorului (un modul fix în legătura directă cu cazanul de încălzire).

Receptorul primeşte semnalele de la termostat şi comandă pornirea sau oprirea cazanului prin cablul electric conectat între receptor şi cazan.

Raza vizuala de acţiune a comenzilor wireless =100 m.

Retroiluminare termostat : lumina alba

Sensibilitatea de comutare reprezintă diferenţa dintre temperatura reglată şi temperatura la care termostatul comută, cuplează / decuplează centrala.

Sensibilitatea termostatului este de ±0,2°C.

Senzor NTC 10K, 3950 ohmi la 25°C.

Precizia de afişare este de ±0,5°C.

Pentru a economisi energia bateriilor şi a prelungi durata acestora de viaţă, termostatul nu emite permanent semnale, ci trimite receptorului comenzi cu o anumită periodicitate.

Mobilitatea termostatului fara fir prezinta urmatoarele avantaje: nu necesita pozarea unui cablu electric, se evită deranjul în clădire; permite găsirea locului optim de amplasare; poate fi mutat pe parcursul unei zile, de pildă, ziua în sufragerie, seara în dormitor.

Dacă se întrerupe tensiunea de alimentare de la reţea, receptorul va comanda decuplarea cazanului, care oricum nu poate funcţiona în lipsa curentului electric.

După ce reapare tensiunea reţelei, termostatul şi receptorul vor continua, după câteva minute, derularea programului prescris.

Termostatul poate fi folosit în suportul lui sau poate fi montat pe perete.

Funcţia antiblocare pompă.

Specificatii termostate ambianta
Model: Termostat wireless neprogramabil

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Etichete: Termostat de ambianta R3RF Logictherm, r3rf, Termostate ambianta centrale termice